nedeľa, augusta 06, 2006,03:21
match point(less)
Tak sme dnes pozreli ten "slávny" Woodyho Match Point, čo sa z neho v poslednej dobe išlo toľko ľudí dosrať a ja sa úprimne pýtam: To už vážne všetkým jebe?

Ten film bol jeden nudný, snobský blábol, čo sa utápal v strojených dialógoch a mne už nemohlo byť viac jedno ktorý z hrdinov zomrie skôr alebo dostane rakovinu alebo mu začnú odpadávať prsty na chodidlách, pretože vážne, všetci mi boli ukradnutí ako susedove špinavé spodky. A to mi ako nejaké filmové majstrovstvo zrovna nepripadá.

Samozrejme, ešte je tu Scarlett Johansson, nová sexbomba z fantazírovania o perách ktorej by mi mal stáť ako svieca a ktorá by tým potenciálne mohla čo-to zachrániť, ale ups, chuderka nevie hrať hlasom ani za toho pánaboha a čokoľvek povie znie plocho ako Holandsko. End of story. O jej mužskom protipóle ani nehovorím, ten bol až nelegálne mdlý.

Woody, vráť sa ty radšej ku komédii. Match Point sme od samej nudy v polovici museli vypnúť. Brrrrr.

O deň neskôr.

Tak sme to dopozerali. V druhej polovici sa k nášmu veľkému prekvapeniu aj čosi udialo, Scarlett dokonca kričala (hotový zázrak!) a malo to aj kvázi prekvapivý moment, ktorý však nevyvážil takmer dvojhodinovú nudu čo sme kvôli nemu museli odtrpieť.

Toto nebol Woody Allen. To bolo fakt len Woody. Celé drevené.
 
posted by astroboy
Permalink ¤