piatok, augusta 25, 2006,15:00
krátke pojednanie o plných guliach

Milujem sedieť s rozkročenými nohami. Ak existuje niečo, pre čo sa oplatí byť chlapom, je to celkom určite toto. Ono síce tento príjemný posed do veľkej miery vyplýva z potreby uľahčiť trochu stiesneným guliam, ktoré v gatiach len málokedy dobre sedia, niet sa však čo diviť, guľa je vo svojej podstate veľmi neposedný tvar.

Vec sa má totiž takto: Gule sú priťahované inými guľami, pripadne pologuľami zvanými prsia a zadky. A tak, keďže chcú byť iným guliam čo najbližšie, gule radi paguľať. Rady by nejakú ekšn. Ak ekšn niet, prevaľujú sa v rámci možností aspoň v nohaviciach. Keby bolo na nich, pumpovali by naše precious bodily fluids nonstop ako srdce. Gule majú jasno.

Dôsledkom tohto workoholizmu gulí je, že sú plné častejšie než má priemerný, zdravý muž príležitosť si zasúložiť. Tak vzniká onen slávny nesúlad medzi mužským "chcením" a ženským "daním". Čím sa dostávame k mnou už dávno vyhlasovanej myšlienke, že ak by muži onanovali častejšie, svet by bol raz dva pokojnejším miestom. Povinné masturbačné prestávky v práci by pomohli zvýšiť jej efektívnosť a zamestnanci by nezajebávali kopu času flirtovaním a fantazírovaním o kozách kolegýň. Tažko povedať, či by potom mali kvôli čomu chodiť do roboty, ale ekonomický prínos by bol nemalý. Okrem toho, až príliš veľa kokotín sa v histórii stalo len preto, že mal niekto príliš plné gule. Ak by si takí Hitler, Stalin, Mao a im podobní vyhonili aspoň 5 krát denne, verte mi, že by im chodili po rozume celkom iné veci.
A preto: Keep them empty, gentlemen, keep them empty. Vyprázdniš gule, posilníš mier :)
 
posted by astroboy
Permalink ¤